Suunnitelmissa (puoli)maratonmatkailua Singaporessa 5.4.2015: Run 350

”Naisenergia” suuntaa omatoimilomallaan akselille Italia – Singapore – Kalifornia. Toivottavasti saan reissun aikana jotenkin blogiakin päivitettyä! Lenkkarit ilman muuta mukaan!

Matkajärjestelyitä tehdessä tuli mieleen, että tähän reissuun voisi yhdistää jonkin juoksutapahtuman ja googlettamalla sellainen löytyikin Singaporesta. Onneksi ilmoittautumisaikaa oli jatkettu, joten mattimyöhäinenkin ehti vielä ilmoittautumaan nipin napin 2.3.

Run 350 Singapore

Run 350 -juoksutapahtuman ajatus on myös hieno:

”NTUC Income RUN 350, Organised by Young NTUC is Southeast Asia’s premier eco-run in support of the global 350 movement. This movement aims to raise awareness to the need to lower atmospheric CO2 levels to 350 parts per million, which scientists believe is the level required for Earth’s sustainability.

First held in 2010 at Pulau Ubin, RUN 350 saw 1,000 runners coming forward to run for the cause. In 2011, aided by NTUC Income, RUN 350 grew more than 7 times to 7,200 runners. By 2014, the run had already grown in stature with more than 12,000 runners involved.

Join thousands of other runners in RUN 350 to run for a greener future!”

Singaporen ilmasto on trooppinen ja, jotta en liian helpolla pääsisi ja voisin nauttia maisemista, niin matkaksi valitsin puolimaratonin ilman aikatavoitteita. Toisena vaihtoehtona olisi ollut 10 km. Lämpötila on ympäri vuoden +24-32 ºC ja ilmakosteus ylittää usein 90 prosenttia. Ei ehkä suomi-ihmisen ensimmäinen valinta ensimmäiseksi ulkomaan juoksutapahtumaksi: päihittääkö trooppinen ilmasto minut vai minä ilmaston. Se selviää myöhemmin!

Singaporessa on myös tiukka lainsäädäntö: roskaaminen, sylkeminen tms. on kiellettyä ja niistä voi saada kovatkin sakot. Yritän muistaa tämän juostessani ja ehkä se on hyvä pitää mielessä muutenkin. Samoin tönimisestä voi saada syytteen seksuaalisesta häirinnästä. Huh, ei auta kompastuakaan..

Tässä vielä ote osallistumisvahvistuksestani:

singapore juoksu 350

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s