Juoksun ja matkustamisen yhdistäminen

Se olisi viikko reissun kotiinpaluusta enkä ole juossut sitten huhtikuun alun. Todellakin jo kovasti odotan, että olisin riittävän terve voidakseni vetäistä lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille!

Matkoilla minulla on aina lenkkarit ja juoksuvarustus mukana. Tämänkertainen reissu oli onnistunut, mutta harmittamaan jäi kuumeilu ja yskä, jotka estivät lenkkeilyn, vaikka tulihan yksi puolimaraton juostua puolikuntoisena. Olisin niin halunnut juosta San Franciscossa Golden Gate Bridgeä tai rantaa pitkin tai tai.. San Francisco olisi ollut täydellinen kohde yhdistää juokseminen ja matkailu. Siellä olisi ollut myös 10 mailin tai 10 km juoksukisa pitkin Golden Gate siltaa. Tästä harmistuneena jäin työstämään mielessäni mahdollisia tulevia matkoja: a) matkalla ollessa olisi huippua kiertää nähtävyyksistä toiseen juosten tai vähän villimpi b) ”juoksureppureissaaja”. Minusta olisi hienoa ja haastavaa lähteä reissuun niin minimalistisella varustuksella, että sen kanssa voisi juosta paikasta toiseen. Tällaista voisi vaikka testata Ahvenanmaalla, jossa etäisyydet ovat kohtuulliset. Yritinkin ehdottaa jälkikasvulle kesäistä Ahvenanmaan reissua lapset pyöräillen ja minä juosten, mutta eivät lämmenneet ajatukselle, ainakaan vielä. Toinen mielenkiintoinen juoksukohde voisi olla Portugali.

Ahvenanmaalla pyöräillen

Ahvenanmaalla pyöräillen

Parina kesänä olen pyöräillyt Ahvenanmaalla, joka on suosittu pyöräilykohde. Pyöräilyreitit on selkeästi merkitty, tiet hyväkuntoisia ja maasto suht tasaista ja omilla valinnoilla voi vaikuttaa matkan pituuteen. Ilman tarkkoja karttoja/navigaattoria pärjää mainiosti. Nähtävää, koettavaa ja ihmeteltävää riittää! Pyöräreittien varrella on upeita maisemia ja historiallisia nähtävyyksiä (Kastelholman linna, Bomarsund, museolaiva Pommern jne.).

Jos Ahvenanmaa on kerran pyöräiltävissä, niin miksei sitten juostavissa? Olisihan se hieno mennä vaikka porukalla sinne juoksemaan! Vink, vink! Kivasti saisi varmasti kerättyä harjoituskilometrejä ja elämyksiä!

Lisää (pyöräily)vinkkejä löytyy täältä.

Kaikki, mitä sinun on hyvä tietää Ahvenanmaasta – aland.com!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s