Hankintoja: ultrajuoksukengät (ja vähän muuta) Jenkeistä

Ostoslistallani Jenkeistä oli lenkkarit ja nimenomaan ultrajuoksuun soveltuvat. Lähdin metsästämään Hoka One One juoksukenkiä ja sen lisäksi löysin vielä yhdet juoksukengät Skechersiltä. Yleesä juoksen lenkeilläni Asicsen Gel Nimbus -juoksukengillä, jotka ovat hyvin vaimennetut, mutta eivät kevyimmästä päästä.

Hokan menopelit vaikuttivat huipuilta: ulkonäöstään huolimatta olivat todella kevyet, erittäin vaimennetut ja istuivat hyvin jalkaan. Testijuoksuja odotellessa! Ensimmäisessä liikkeessä kokeilin Hokan eri malleja ja Cliftonista tuli suosikkini. Olisin saanut mennä jopa ulos juoksemaan niillä, mutta päädyin sisätilatestaamiseen. Valitettavasti kokoni oli loppu, mutta kuuden mailin päässä olevasta liikkeestä olisi ollut niitä ja sainkin osoitteen. Jos joku on sattunut autoilemaan Los Angelesissa ruuhka-aikaan, niin kuuden mailin matka Hollywoodia kohti ei houkutellut yhtään vaan suuntasimme päinvastaiseen suuntaan hotellia kohti. Hotellistamme jokusen mailin eteenpäin sijaitsi myös yksi Hoka One One jälleenmyyjä. Sieltä löytyi kokoani ja iloiseksi yllätykseksi löytyi mieluisa värikin.

Hoka One One Clifton

Hoka One One Clifton

Lisätietoja Hoka One One Clifton:

Ja sitten tuli vielä hankittua tällainen toinen hyvin vaimennetty juoksukenkä:

Skechers ultra 2

Skechers ultra 2

Lisätietoja Skechers gorun ultra 2:

Skechersin juoksukengät löysin puolivahingossa yhdestä Skechers-outletista edullisesti.

Näiden kenkien lisäksi tuli tehtyä muitakin hankintoja, kuten juoksuvaatteita ja juomavyö (sellainen kyllä löytyy, muttei pinkkinä..). Hmm, mitähän väriä suosin juoksuvaatteissani..

Juoksuvaatteita ja juomavyö

Juoksuvaatteita ja juomavyö

Kokeiluun tuli myös erilaisia geelejä ja muuta energiaa tms.:

Energiaa

Energiaa

Jätä kommentti