Viikon kuulumisia

Se on toukokuu! Voisipa jo kaivaa shortsit ja lyhyet paidat juoksulenkeille!

Tällä viikolla olen hiljalleen kasvattunut lenkkien pituutta ja kuulostellut omaa vointia. Tämän viikon juoksuohjelma olisi ollut näinkin haastava:

Ma: Ip:lenkki tv 60 min
Ti: Ilta: lenkki + vedot: kevyt 40 min + 10 x 2 min tv kovan vauhdilla, välissä 2 min kävelyä
Ke: Ip: lenkki tv 70 min
To: lepo
Pe: lepo
La: Ip: Vauhtikestävyysharj.+ lihaskunto: Vauhtikestävyysharj. reippaan vauhdilla 60 min + lihaskunto 300 toistoa ja 20 kpl sarjoissa = 15 liikettä
Su: 2 h yhteislenkki

Ja toteuma? Ei lähelläkään tuota. On kyllä hidasta tämä toipuminen! Juokseminen tuntuu edelleenkin keuhkoissa ja, kun happi ei kulje, niin juokseminenkin on haastavaa ja sykkeet nousevat helposti korkealle, joten ”etanan vauhti” kuvaa hyvin pk-lenkkejäni. Muutama lenkki mahtuu tähän viikkoon:

Ma: New Balance yhteislenkki reilu 10 km. Viikon pahin lenkki: laahauduin jälkijunassa, sykkeet aivan liian korkealla.
Ti: lepo
Ke: sulkapallo 36 min
To: Wanajan juoksuklubin yhteislenkki vajaa 14 km. Tämän lenkin jälkeen oli jo pieni toivonkipinä, että ehkä täältä vielä noustaan. Rauhallista menoa ja jokunen tauko.
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Janan juoksuklubin yhteislenkki vajaa 17 km. Ajaessani lenkkipaikalle yskitti sen verran paljon, että jossain vaiheessa yskiessäni alkoi tuntumaan, että riittääkö keuhkoista enää happea juoksulenkille. No, riittihän niistä, mutta helpomminkin on mennyt…

Tällä viikolla panostin sosiaaliseen lenkkeilyyn kolmen yhteislenkin muodossa. Reippaat lenkit/vedot (vauhtikestävyysharjoitukset) olen toistaiseksi jättänyt pois, koska luulen, että niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä omalla kohdallani.

Torstain Wanajan juoksuklubin vappulenkillä oli huimat 21 lenkkeilijää! Vautsi! Mahtavaa porukkaa! Wanajan juoksuklubi on kaikille avoin juoksuryhmä, joka lenkkeilee parin tunnin lenkkejä Hämeenlinnassa torstaisin klo 18. Kaikki halukkaat lenkkeilijät ovat tervetulleita mukaan!

Wanajan juoksuklubin vappulenkki. Hämeen Sanomat 3.5.2015.

Wanajan juoksuklubin vappulenkki. Hämeen Sanomat 3.5.2015.

Tällä viikolla postilaatikosta putkahti myös tällainen kirje:

Tukholman maraton 2015

Tukholman maraton 2015

Tukholman maraton ja kauhunsekaiset tunteet: alle kuukausi aikaa maratoniin ja tunne siitä, että saanko itseäni tässä ajassa minkäänlaiseen maratonkuntoon. Uskon, että menee läpi vaikka tahdonvoimalla, mutta kaikki aikatavoitteet voidaan unohtaa.

Toiveikkaana mahdollsesta ihmeparantumisesta päätin ilmoittaa itseni puolimaratonille: helatorstaina 14.5. juostaan Hyvinkää Hölkkä. Se jää viimeiseksi pitkäksi lenkiksi ennen maratonia.

Mukavia, keväisen aurinkoisia juoksulenkkejä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s