Puolimaratonin jälkeen piti olla lepopäivä, mutta jos kuitenkin palauttava lenkki, mutta sitten..

Puolimaratonin jälkeen piti olla lepopäivä (oman suunnitelmani mukaan), mutta jos kuitenkin tekisi palauttavan lenkin, mutta sitten se menikin vähän pitkäksi ja samalla tuli testattua Camelbak Octane 18 X -juoksureppukin.

Tänään minulla oli vapaapäivä ja lapsilla koulupäivä, joten suunnitelmissa oli pyhittää aamupäivä ihan vaan omille jutuille.. ..tai no, tavallaan siinä niin kävikin. Ensin ajattelin vain lorvailla aamupäivän, mutta sitten muutin mieleni, että voisihan sitä yhden puolen tunnin palauttavan lenkin käydä juoksemassa. Seuraavassa hetkessä muistin, että pari asiaakin pitäisi hoitaa. No, jospa yhdistän ne lenkkiini. Juoksin hoitamaan asioita ja otin juoksurepun mukaan, jotta voin siinä kantaa kaiken tarpeellisen. Tästä tuli vajaa seitsemän kilometrin lenkki. Takaisin tietysti piti myös juosta ja innostuin hakemaan kaupasta itselleni juotavaa ja muutaman irtomantelin paluuevääksi. Lopputulos oli kuitenkin se, että reppu oli ahdettu täyteen erinäisiä ruokatarvikkeita, mm. basilikaruukku heilui repun ulkopuolisessa taskussa. Kotimatkalla tein vielä yhden mutkan matkaan, joten paluureitti oli reilu 7 km. Kotona punnitsin repun, joka painoikin sitten neljä kiloa. Kevyt, palauttava lenkki muuttuikin sitten 14+ km lenkiksi, josta noin puolet juoksin neljän kilon lisäpainon kanssa.

Ensimmäistä kertaa tuli testattua oikeaa juoksureppuakin: Camelbak Octane 18 X. Siihen kuuluu 3 litran antidote-juomasäiliö (se ei ollut mukana tällä lenkillä). Äkkiä katsottuna pieneltä näyttävä reppu (14 l) muutautuukin 18 l isoksi repuksi, jonne mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Reppu itsessään painaa 440 g. Neljä kiloa painaessaan ostoksineen se heilui jonkin verran selässä, vaikka kuinka yritin kiristellä rinta- ja vatsavöitä ja olkahihnatkin oli jo vedetty minimiin. Siitä huolimatta reppu vaikutti oikein monikäyttöiseltä ja pätevältä. Odotan kovasti, että pääsisin testaamaan 3 litran juomasäiliötä jollain ultralenkillä. Viimeistään sitten, kun kevään loput juoksutapahtumat (yksi maraton ja yksi puolimaraton) on juostu. Ultrapitkää lenkkiä odottaessa!

Camelbak Octane 18 X -juoksureppu (ja basilika ulkotaskussa..)

Camelbak Octane 18 X -juoksureppu (ja basilika ulkotaskussa..) sekä antidote-juomasäiliö

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s