Palautteluviikko

Noin viikko Tukholman maratonista ja täällä on menty kulunut viikko matalaliitoa: lepoa, lepoa ja lepoa. Perjantaina oli kevyt puolen tunnin crosstrainer-harjoitus ja tänään kevyt pyöräilylenkki yhdistettynä frisbeegolfiin. Juoksukilometrejä 0. Flunssa ei ole pahentunut eikä helpottunut, mutta ortostaattinen syke on sen verran koholla, että palautuminen on kesken ja lepo paikallaan.

Tänään oli Hausjärvellä kaikille avoin Kylärinki-pyöräily, johon osallistuttiin koko perheen voimin. Aamulla sää oli aurinkoinen, mutta tuulinen, joten muusta porukasta poiketen varauduin kylmyyteen parilla tuulitakilla ja pitkillä housuilla. Myönnettäköön, että se toinen takki oli liikaa ja päätyi hyvin nopeasti pyörälaukkuun.

ykslammi_frisbeegolf

Ykslammin frisbeegolfradalla

Poikkesimme parilla huoltopisteellä keräämässä kylärinkileimoja ja juomassa mehua. Matkan varrella kävimme heittämässä frisbeegolfia Ryttylän Ykslammen frisbeegolfradalla, jonka jälkeen suuntasimme kotiin syömään. Pyöräilykilometrejä kertyi vajaa 19 ja taas muistin, että pyöräily on oikein mukavaa vaihtelua juoksemiselle. Seuraavaksi syvävenyttelemään!

Ensi viikonlopun ohjelmistossa on toivottavasti Forssan Suvi-ilta ja puolimaraton sekä paljon tuttuja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s