Forssan Suvi-ilta 2015: 21,1 km DNF

Forssan Suvi-ilta 2015 -juoksutapahtumassa

Forssan puolikas epäonnistui kohdallani täydellisesti. Kyseessä oli osanoton siirto viime vuodelta ja tietenkään en halunnut skipata tätä juoksutapahtumaa, vaikka ajallisesti Tukholman maratonista on vasta kaksi viikkoa ja sitten on vielä nämä flunssan rippeet. Viikko takaperin maanantaina (reilu viikko Tukholmasta) kävin tekemässä maratonin jälkeen ensimmäisen, reilun kymmenen kilometrin yhteislenkin ja poljin lenkkipaikalle ja takaisin pyörällä yhteensä noin vajaa 13 km. Juoksu-/pyöräily-yhdistelmä otti harvinaisen koville ja Polarin V800 arvioikin rasituksen äärimmäiseksi ja palautumisajaksi 4 päivää ja 21 tuntia! Taitaa Tukholma vähän rankaista: jos maratonia pidetään fyysisesti rankkana terveelle ihmiselle, niin mitä se sitten on, kun sellainen juostaan räkätaudissa? Ainakin voimien palautuminen kestää.

Elättelin toiveita, että kyllä se Forssa tulee sujumaan, kun maanantaista (lenkistä) lauantaihin on kuitenkin vielä aikaa, mutta Forssassa heti ensimmäisten metrien aikana huomasin, että seinä tulee vastaan pian. Lähtö oli klo 16. Lämpöasteita oli reilu 20, aurinko paistoi pilvien lomasta ja tuuli oli kohtalainen. Sinnittelin eteenpäin yhteensä 4,5 km ja toisen juomapisteen kohdalla totaalinen seinä tuli vastaan. Keskitahtikin oli maltillinen 5.30 min/km enkä kokenut, että sääkään olisi vielä tuossa vaiheessa haitannut: voimat vain loppuivat ja jalat eivät kantaneet. Ensiapupisteeltä pyysin kyydin takaisin lähtöalueelle ja kyytiä odottaessani sain toisen keskeyttäneen kohtalotoverin. Hammasta purren paluu lähtöpisteeseen. Odottaessani muita juoksijakavereita suuntasin rantaan ja siellä nielin pettymystä itku kurkussa. Pienen itsensä kokoamisen jälkeen lähdin syömään osallistumiseen kuuluvaa päivällistä ja seuraamaan ensimmäisiä puolikkaan maaliintulijoita. Osallistujat saivat myös paidan.. ..onneksi se ei ollut ”finisher”-paita, sillä muuten olisi jäänyt saamatta kuten mitali. Numerolapulla olisi päässyt myös Vesihelmeen polskimaan, mutta se jätettiin väliin.

Forssan Suvi-ilta 13.6.2015

Forssan Suvi-ilta 13.6.2015

Jos unohdetaan epäonnistunut juoksu, niin parasta reissussa oli tuttujen tapaaminen, juoksuporukan kanssa vietetty aika sekä tietysti onnistunut tapahtuma!

Tällä porukalla oltiin juoksemassa. Kiitos seurasta Veikko, Mika ja Pauliina!

Kotimatkalle lähdössä. Tällä porukalla oltiin juoksemassa. Kiitos seurasta Veikko, Mika ja Pauliina!

Miinus sille, että keskeytyksestä huolimatta minulla näkyy tuloksena 1.58! Missään vaiheessa en maaliviivaa ylittänyt ja laitoinkin palautetta aiheesta.

Seuravaksi pari viikkoa lisää lepoa, niin kyllä hyvä tulee! Vuokatin 75 km on edelleen mielessä ja mahdollinen, mutta vielä en ole uskaltanut ilmoittautua sinne. Tänään kuitenkin nokka kohti Irlantia! Katselin sieltä juoksutapahtumia ja löytyyhän niitä ja yksi 5 kilometrin alimatka majapaikan lähistöllä kiinnostaisi, mutta jos en pidä kiinni levosta, niin kohta kesänkin juoksut on juostu.

Eilen joku ihana ihminen laittoi blogiini viestin ”Ilahduttavaa kirjoittamista! Ja hienoa, kun elo etenee ja matkat pitenee. Kesää ja terveitä jalkoja toivottaen…”. Tämä tuli tarpeeseen, kiitos sinulle! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s