Mommilanjärven soutelu 18.7.2015: Mettäkylän lenkillä juoksemassa

Postaus tulee jälkijättöisesti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mommilanjärven soutelu oli Hausjärvellä Haminankylässä 18.7. Tapahtumalla on pitkä perinne ja tämä oli 26. kerta, kun se järjestettiin. Pääpaino siinä on soutelussa, erityisesti kirkkovenesoutelussa. Tämä ei ollut ensimmäinen kertani tapahtumassa: aikaisemmin olen ollut mukana katsomassa kirkkovenesoutuja.

Kirkkoveneitä

Kirkkoveneitä

Markkinameininkiä

Markkinameininkiä

Tapahtumassa on myös oheistoimintaa kuten markkinat ja tänä vuonna uutena tuli Mettäkylän lenkki -juoksu, joka innoitti minutkin tällä kertaa mukaan. Matka oli 10,5 km ja reitti koostui öljysora- ja hiekkateistä.

Reitti

Reitti

Kyseessä oli leikkimielinen kisailu niin soutelussa kuin juoksussa, joten palkintoja ei jaettu. Kaikki juoksivat yhdessä sarjassa ja juoksuun osallistuneita oli nelisenkymmentä: osa oli jo aiemmin käynyt soutamassa ja vielä jaksoivat lähteä lenkille mukaan. Olin ensimmäinen maaliin tulleista naisista ja sijoitukseni oli kahdeksas. Vähän se on kyllä epäreilua juosta samassa sarjassa miesten kanssa: ei mitään toivoa pärjätä. 😀

Järjestäjät laittoivat tapahtuman jälkeen palautekyselyä juoksujärjestelyistä. Mukava, että heillä on halu kehittää myös Mettäkylän lenkkiä! Itse en oikeastaan löytänyt juurikaan epäkohtia, kun kyseessä oli kuitenkin rento maalaisjuoksu. Tykkäsin.

Oli kyllä oikein kiva, lämminhenkinen tapahtuma, jota aurinkoinen kesäsää suosi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s