Kustaan kymppi -juoksutapahtumassa 15.8.2015

Joskus on mukava, kun saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Turengissa Janakkalan Janan hiihtojaosto on järjestänyt Kustaan kymppiä jo useamman vuoden ajan ja mikäs sen osuvampaa, kun jälkikasvulla on jalkapalloturnaus myös Turengissa samoihin aikoihin ja päivän harjoituksena olisi ollut nopeus-/vetoharjoituksia, jotka nyt korvautuivat tällä juoksulla.

Aamupäivä meni OP-jalkapalloturnausta katsellessa..

Liinalammen kenttä

Liinalammen urheilukenttä

..ja taisin myös nauttia auringostakin siinä kentän laidalla, Liinalammella.

Liinalampi, Turenki

Liinalampi, Turenki

Kentän laidalta sitten siirryin ”pienen” mutkan kautta Kuumolatalolle. Taas oli kelit kohdillaan: aurinkoa ja lämpöä riitti. Reitistä oli yli puolet sorapohjaista kuntopolkua. Reitin alkuun oli pitkä ylämäki, mikä oli vastaavasti taas mukava alamäki maaliin tultaessa.

Pientä sekaannusta aiheutti, että tapahtumapaikaksi oli toisaalla ilmoitettu Liinalammen kenttä ja toisaalla Kuumolatalo. Jalkapalloturnaus oli siirtänyt tapahtuman Kuumolatalolle, mikä oli myös aiheuttanut sen, että kymppi lyhentyi noin kahdeksaan kilometriin. Tämä lyhentynyt matka selvisi vasta paikan päällä. No, minulle riitti vallan mainiosti tuo lyhyempikin matka, kun ensimmäisten metrien jälkeen tuli fiilis, että keskeytänkö. Aikamoista raastoa oli. Vika ei ollut reitissä, kelissä vaan juoksijassa: välillä raasto tuntuu jopa hyvältä ja välillä se on yhtä kidutusta ja tällä kertaa se oli jälkimmäinen isolla K:lla. Yhden mäenkin kävelin osittain ylös.

Matka ja aika

Matka ja aika

Palkintojen jakoa

Palkintojen jakoa

Tässä oli taas kiva maalaisjuoksu mukavan lähellä! Onneksi ihmiset ja tunnelma kompensoivat ei-niin-hyvältä tuntuneen juoksusuorituksen. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s