Kaksi viikkoa Tallinnan maratoniin!

Kahden viikon päästä, 13.9. on Tallinnan maraton. Elokuussa olen juossut paljon kymppejä ja tehnyt vauhtikestävyysharjoituksia ja nyt se alkaa hieman tuntumaan: 50 % harjoituksista on tehty vk-/maksimikestävyysalueella. Viikko sitten tuli juostua viimeisin alimatka, Puuhamaa-juoksu, joka ei mennyt ihan putkeen. Siitä tuli minulle ”suunnistuskisa” reitiltä eksyessä ja lopulta meni herne nenään ja keskeytin 7 km kohdalla. Puitteet ja sää oli loistavat, mutta reittimerkinnät eivät.. Valitettavasti en ollut ainoa eksynyt. Ehkä ensi vuonna sitten paremmalla onnella.

Odotan innolla Tallinnan maratonia. Nyt alkaa hiljalleen valmistelu maratonille keventämällä harjoituksia. Mukavaa vaihtelua tehdä yhden yön pikavisiitti Viroon ja päästä siellä juoksemaan! Virossa on tullut käytyä useasti, mutta koskaan en ole vielä siellä juossut. Minulle tärkeiden juoksujen suhteen on ollut tänä vuonna paljon epäonnea, kun olen sopivasti onnistunut sairastumaan ja nytkin on ”täydellinen” mahdollisuus siihen: jälkikasvu on ollut peräjälkeen reilun viikon kuumeessa ja eiköhän se sairastamisvuoro osu minulle juuri siihen maratonviikolle. Tukholman maratonista viisastuneena en lähde juoksemaan, jos olo on vähääkään kipeä. Vaikka räkätaudissa juoksu tuntuikin siellä hyvältä, niin yli kuukausi meni Tukholman jälkeen ennen kuin juoksu tuntui edes jollain asteella normaalilta. Se rokotti enemmän kuin olin ikinä kuvitellut.

Syyskuussa on siis Tallinna ja siellä maraton, lokakuussa Wihan 100 km ja marraskuussa juoksua Dubain aavikolla 2 x 20 km. Tästä Dubain seikkailujuoksusta lisää seuraavassa postauksessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s